De curand a aparut pe piata bucuresteana a produselor vegetariene un magazin nou, intr-o atmosfera de micul Paris, amenajat intr-un spatiu cozy, unde te simti ca acasa. Este vorba de Boutique de Legumes et Fruits. Aici gasesti fructe de pe la noi dar si exotice, legume proaspete, nuci, seminte de toate felurile, plante aromatice vii si cam tot ce i-ar putea trece prin cap unui vegetarian adevarat. Daca vrei un produs anume pe care nu-l gasesti in magazin, la comanda ferma ti se poate aduce orice este de sezon. In curand Boutique-ul va deschide si serviciul de livrari la domiciliu, insa pana atunci te asteapta cu portile deschise pe Str. Paris 71 sector 1.

Si pentru ca este perioada postului, cand nevoia de legume si fructe proaspete este maxima, si este din ce in ce mai greu sa gasesti varietate in piete, ne-am gandit ca impreuna cu Boutique de Legumes et Fruits sa te invitam la un CONCURS, unde premiul este, bineinteles:

UN COS  COMPLET CU LEGUME, FRUCTE, NUCI SI SEMINTE.

Ce trebuie sa faceti:

1. Dati Like ambelor pagini de Facebook, atat celei a Blogului cu Legume, cat si celei a Boutique de Legumes et Fruits

2. Dati Share acestei postari pe pagina voastra de Facebook

3. Lasati un comment la aceasta postare in care spuneti-ne care este fructul sau leguma voastra preferata si care este numele cu care ati dat Like paginilor de Facebook

Concursul incepe astazi 19 noiembrie, si se incheie pe 26 noiembrie, ora 24:00. Castigatorul va fi ales prin Random.org (concurentii intrand in concurs cu numarul aferent comment-ului) si va fi anuntat pe 27 noiembrie atat intr-un update la aceasta postare cat si pe paginile de Facebook.

Succes!

UPDATE

Va multumim pentru participare! Nu au fost foarte multi participanti, insa publicul nostru este targetat, si stiu cu siguranta ca persoanele care au participat s-ar fi bucurat cu adevarat de fructele si legumele oferite ca premiu!

Castigatoarea concursului nostru este ANDREEA BULAREANU (care a postat comentariul nr 3, conform numarului ales prin www.random.org). Felicitari, Andreea, si te astept sa-mi trimiti un mail pe adresa anamaria.stanciu[at]hotmail[dot]com pentru a intra in posesia premiului.

Premiul este un cos cu fructe, legume, nuci si seminte, oferit de Boutique de Legumes et Fruits, carora le multumesc!