Salata de astazi este potrivita pentru o seara mai festiva, sau pentru a te rasfata la pranz la birou, pentru ca este stralucitoare, proaspata si somptuoasa. Branza Brie si dressing-ul de mure se imbina perfect cu gustul poate un pic incert al perelor crude.

Ingrediente pentru Salata de Pere cu Branza Brie si Dressing de Mure

Pentru Dressing

1 cana de mure proaspete (sau de la congelator)

1/4 cana de Otet de Vin Alb

Sucul si Coaja de la 1 Portocala

2 lingurite de miere

Cateva fire de cimbru uscat

Sare de mare, piper proaspat macinat

3-4 linguri de ulei de masline extravirgin

Pentru Salata
Frunze verzi (salata, spanac, lollo rosso, rucolla)
2 pere coapte, taiate in sferturi (pentru ca perele sa-si pastreze culoarea alba, picurati cativa stropi de lamaie dupa ce le taiati, ca sa nu oxideze)
Branza Brie (cateva feliute subtiri – branza este foarte satioasa si cu indice lipidic mare)
1/3 cana de alune de pamant, trase la cuptor
Citeste restul retetei AICI